Kalaa ja punajuuritahnaa

28.3.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalaa ja punajuuritahnaa

Ainekset

4 annosta
1 600 g kuha- tai siikafileitä (pakaste)
2 1,5 tl suolaa
3 musta- tai valkopippuria
4 1 dl ruisjauhoja
5 margariinia tai öljyä
Punajuuritahna:
1 2 dl raastettua etikkapunajuurta
2 2 dl sipulilla maustettua ranskankermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 42 g
Proteiinia 27 g 107 g
Rasvaa 10 g 39 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 1 007 4027
Energiaa kcal 240 962

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Jos käytät pakastettuja kalafileitä, anna niiden sulaa jääkaapissa. Valmista ensin punajuuritahna. Valuta punajuuret ja raasta ne hienoksi raasteeksi. Sekoita joukkoon maustettu ranskankerma. Sirottele kalafileille suolaa ja pippuria. Kääntele kalafileet ruisjauhoissa. Paista jauhotettuja fileitä melko runsaassa rasvassa kohtalaisella lämmöllä noin kolme minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoa perunoiden tai paistokasarissa pikapaistettujen kasvisten kanssa. Tuo punajuuritahna erikseen tarjolle.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5