Kahden tomaatin pasta

25.7.2008
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kahden tomaatin pasta

Ainekset

2 annosta
1 500 g kirsikkatomaatteja
2 2 - 3 valkosipulin kynttä
3 2 rkl oliiviöljyä
4 0,5 tl chilirouhetta
5 0,5 tl suolaa
6 1 dl aurinkokuivattuja tomaattikuutioita
7 0,5 pussia pinjansiemeniä halutessasi
8 250 g tuorepastaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 94 g 189 g
Proteiinia 19 g 38 g
Rasvaa 20 g 39 g
Kuitua 8 g 17 g
Energiaa kJ 2 659 5318
Energiaa kcal 636 1271

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit leivinpaperin päälle uunipellille. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet oliiviöljyn joukkoon. Mausta suolalla ja chilirouheella. Sekoita mausteöljy tomaattien joukkoon ja paahda uunin keskitasolla 10 minuuttia. Valuta aurinkokuivatut tomaatit öljystä. Lisää ne ja halutessasi pinjansiemenet tomaattien joukkoon ja jatka paahtamista noin 5 minuuttia. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä. Sekoita tomaattiseos pastan joukkoon.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5