Kahden juureksen laatikko

12.1.2005
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kahden juureksen laatikko

Ainekset

8 annosta
Lanttusose
1 500 g pakastelanttusosetta
2 1 dl kermaa
3 1 kpl muna
4 4 rkl siirappia
5 2 rkl korppujauhoja
6 1 tl suolaa
7 jauhettua valkopippuria
Porkkanasose
1 500 g pakasteporkkanasosetta
2 1 dl kermaa
3 2 kpl muna
4 2 rkl siirappia
5 2 rkl korppujauhoja
6 1 tl suolaa
7 jauhettua valkopippuria
Pinnalle
1 voinokareita
2 siirappia
3 korppujauhoja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 22 g 180 g
Proteiinia 5 g 41 g
Rasvaa 6 g 47 g
Kuitua 3 g 21 g
Energiaa kJ 691 5525
Energiaa kcal 165 1321

Reseptitiedot

Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta pakastesoseet edellisenä päivänä jääkaappiin sulamaan. Valmista soseet eri kulhoissa. Sekoita sulanut sose sekä muut ainekset keskenään tasaiseksi. Tee samoin toiselle soseelle. Leikkaa voipaperista pala ja jaa paperin avulla soseet eripuolelle voideltua vuokaa. Nosta päälle muutama voinokare, valuta pinnalle siirappia ja ripottele korppujauhoja. Kypsennä laatikkoa uunissa 200 asteessa 1-1 1/2 tuntia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: laatikko lanttu porkkana
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5