Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kaali-tofuwokki

timer-icon20 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Tofu tuo ruokaisuutta helppoon kaaliwokkiin. Mausta wokki soijakastikkeella, seesamiöljyllä ja seesaminsiemenillä.

Ainekset

250 g
Keräkaalia
100 g
Pala purjoa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
190 g
(2 pkt, á 80 g) nuudeleita
125 g
tofua
2 tl
Öljyä
2 tl
Seesamiöljyä
Pala punaista chiliä
1 rkl
Soijaa
1 rkl
Seesaminsiemeniä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi kaali ja purjo. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Nosta nuudelit pehmenemään kuumaan veteen. Kuutioi tofu.

250 g
Keräkaalia
100 g
Pala purjoa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
190 g
(2 pkt, á 80 g) nuudeleita
125 g
tofua
2

Kuumenna öljyt pannulla. Paista tofupaloja muutama minuutti. Lisää joukkoon kaalit, purjo ja valkosipuli. Kääntele hetki. Valuta nuudelit ja lisää pannulle. Lisää joukkoon hienonnettu chili ja soijakastike. Kääntele wokkia kunnes ainekset kuumenevat. Ripottele päälle seesaminsiemenet.

2 tl
Öljyä
2 tl
Seesamiöljyä
Pala punaista chiliä
1 rkl
Soijaa
1 rkl
Seesaminsiemeniä
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.7.2018
|
Muokattu: 20.5.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

540

2262

18,0 g

3,0 g

71,5 g

7,5 g

7,0 g

18,0 g

1,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pala punaista chiliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli