
Kaali-tofuwokki
Ainekset
Valmistus
Suikaloi kaali ja purjo. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Nosta nuudelit pehmenemään kuumaan veteen. Kuutioi tofu.
Kuumenna öljyt pannulla. Paista tofupaloja muutama minuutti. Lisää joukkoon kaalit, purjo ja valkosipuli. Kääntele hetki. Valuta nuudelit ja lisää pannulle. Lisää joukkoon hienonnettu chili ja soijakastike. Kääntele wokkia kunnes ainekset kuumenevat. Ripottele päälle seesaminsiemenet.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
540
2262
18,0 g
3,0 g
71,5 g
7,5 g
7,0 g
18,0 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pala punaista chiliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli