Kaali-tofuvokki

21.9.2013
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kaali-tofuvokki

Tofu tuo ruokaisuutta kaalivokkiin. Mausta seesaminsiemenillä ja nauti sellaisenaan.

Ainekset

2 annosta
1 250 g keräkaalia
2 pala purjoa
3 1 valkosipulinkynsi
4 2 pakettia (à 80 g) nuudeleita
5 0,5 pakettia (125 g) tofua
6 2 tl öljyä
7 2 tl seesamiöljyä
8 pala punaista chiliä
9 1 rkl soijaa
10 1 rkl seesaminsiemeniä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 62 g 123 g
Proteiinia 16 g 33 g
Rasvaa 18 g 36 g
Kuitua 8 g 15 g
Energiaa kJ 1 991 3982
Energiaa kcal 476 952

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Suikaloi kaali ja purjo. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Nosta nuudelit pehmenemään kuumaan veteen. Kuutioi tofu. Kuumenna öljyt pannulla. Paista tofupaloja muutama minuutti. Lisää joukkoon kaalit, purjo ja valkosipuli. Kääntele hetki. Valuta nuudelit ja lisää pannulle. Lisää joukkoon hienonnettu chili ja soijakastike. Kääntele vokkia kunnes ainekset kuumenevat. Ripottele päälle seesaminsiemenet.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5