Kaali-ceasarsalaatti

24.7.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kaali-ceasarsalaatti

Ainekset

4 annosta
1 3 viipaletta vaaleaa paahtoleipää
2 2 rkl oliiviöljyä
3 1 valkosipulinkynsi
4 1 pieni jäävuorisalaatti
5 300 g valkokaalia
6 80 g parmesaanilastuja
7 1 dl valmista caesar-salaattikastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 60 g
Proteiinia 8 g 31 g
Rasvaa 24 g 96 g
Kuitua 4 g 14 g
Energiaa kJ 1 286 5146
Energiaa kcal 308 1230

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuutioi leivät ja paahda ne öljyssä hienonnetun valkosipulinkynnen kanssa. Halkaise salaatti ja kaali ja poista kannat. Leikkaa reiluiksi kuutioiksi. Sekoita kulhossa kaikki ainekset kevyesti sekaisin ja anna maustua hetken ennen tarjoamista. Annostele lautasille ja koristele muutamalla juustolastulla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: keräkaali parmesaani
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5