Juustosalaatti

26.4.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustosalaatti

Ainekset

4 annosta
1 0,5 ruukkua salaattia
2 200 g vuohenjuustoa tai fetaa
3 2 punaista tomaattia
4 1 rasia keltaisia kirsikkatomatteja
5 2 dl oliiveja
6 basilikan lehtiä
7 mustapippuria
8 1 rkl öljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 23 g
Proteiinia 10 g 42 g
Rasvaa 17 g 68 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 926 3705
Energiaa kcal 221 885

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele salaatti ja kuivata keittiöpyyhkeen sisällä. Paloittele juusto. Huuhtele tomaatit ja leikkaa punaiset tomaatit lohkoiksi. Revi salaatti tarjoiluastiaan, nosta sekaan juustopalat, tomaatit ja oliivit. Pudota sekaan basilikanlehtiä ja mustapippuriruohetta. Valuta salaatin päälle hieman öljyä ja tarjoile.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: oliivi vuohenjuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5