Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustopizza

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

Pizzapohja:

1/2 kpl
Kuivahiivaa
2 dl
Vettä
4 dl
Jauhoja
1 tl
Sokeria
1/4 tl
Suolaa
2 rkl
Öljyä

Täyte:

2 dl
Valmista tomaattikastiketta
125 g
Mozzarellajuustoa
75 g
(1/2 ps) sinihomejuustomurua
150 g
Pizzajuustoraastetta
100 g
Parmesaaniraastetta
2 tl
Oreganoa
1 kpl
Paprika
Pepperoneja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista pizzataikina. Sekoita vehnäjauhoihin hiiva ja suola. Lisää 42 asteinen eli hieman kättä lämpimämpi vesi ja öljy. Alusta taikina. Peitä liinalla ja kohota noin 20 minuuttia. Kauli taikina öljytylle uunipellille. Paloittele mozzarella. Sekoita mozzarellapalat, homejuustomurut ja raaste keskenään. Levitä tomaattikastike ja juustot pohjan päälle. Suikaloi paprika. Halkaise pepperonit ja poista siemenet, jos haluat niistä miedompia. Asettele pizzan päälle paprika- ja pepperoniviipaleet. Paista pizzaa 250 asteessa noin 15 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.12.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.