Ainekset

MääräAinesosa

Pizzapohja:

1/2 kplkuivahiivaa
2 dlvettä
4 dljauhoja
1 tlsokeria
1/4 tlsuolaa
2 rklöljyä

Täyte:

2 dlvalmista tomaattikastiketta
125 gmozzarellajuustoa
75 g(1/2 ps) sinihomejuustomurua
150 gpizzajuustoraastetta
100 gparmesaaniraastetta
2 tloreganoa
1 kplpaprika
pepperoneja

Valmistus

  1. 1

    Valmista pizzataikina. Sekoita vehnäjauhoihin hiiva ja suola. Lisää 42 asteinen eli hieman kättä lämpimämpi vesi ja öljy. Alusta taikina. Peitä liinalla ja kohota noin 20 minuuttia. Kauli taikina öljytylle uunipellille. Paloittele mozzarella. Sekoita mozzarellapalat, homejuustomurut ja raaste keskenään. Levitä tomaattikastike ja juustot pohjan päälle. Suikaloi paprika. Halkaise pepperonit ja poista siemenet, jos haluat niistä miedompia. Asettele pizzan päälle paprika- ja pepperoniviipaleet. Paista pizzaa 250 asteessa noin 15 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä