Juustopallerot

21.4.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustopallerot

Ainekset

20 kappaletta
1 100 g valkosipulituorejuustoa
2 100 g maustamatonta tuorejuustoa
3 150 g emmentaljuustoraastetta tai murennettua sinihomejuustoa
4 (tilkka makeaa jälkiruokaviiniä)
Pinnalle
1 retiisisilppua
2 pähkinärouhetta
3 persilja-ruohosipulisilppua

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 7 g
Proteiinia 3 g 51 g
Rasvaa 6 g 113 g
Kuitua 0 g 3 g
Energiaa kJ 262 5240
Energiaa kcal 63 1252

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita juustot keskenään sähkövatkaimella. Mausta halutessasi tilkalla makeaa viiniä. Pyörittele juusto pieniksi palloiksi ja pane hetkeksi jääkaappiin. Silppua erikseen retiisit ja persilja-ruohosipuli. Siirrä ne sekä pähkinärouhe lautasille. Kierittele pallerot silpuissa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5