Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustopallerot

Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ainekset

100 g
Valkosipulituorejuustoa
100 g
Maustamatonta tuorejuustoa
150 g
Emmentaljuustoraastetta tai murennettua sinihomejuustoa
(tilkka makeaa jälkiruokaviiniä)

Pinnalle

Retiisisilppua
Pähkinärouhetta
Persilja-ruohosipulisilppua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita juustot keskenään sähkövatkaimella. Mausta halutessasi tilkalla makeaa viiniä. Pyörittele juusto pieniksi palloiksi ja pane hetkeksi jääkaappiin. Silppua erikseen retiisit ja persilja-ruohosipuli. Siirrä ne sekä pähkinärouhe lautasille. Kierittele pallerot silpuissa.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2014
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

44

184

3,8 g

2,4 g

0,1 g

0,1 g

0,1 g

2,3 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

100 g Maustamatonta tuorejuustoa,

(tilkka makeaa jälkiruokaviiniä),

Retiisisilppua,

Pähkinärouhetta,

Persilja-ruohosipulisilppua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli