Juustokuorrutettu seiti

25.9.2005
8 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustokuorrutettu seiti

Ainekset

4 annosta
1 400 g pakasteseitiä
2 0,5 purjoa
3 0,33 tl suolaa
4 0,25 tl rouhittua valkopippuria
5 0,5 tl currya
6 2 dl ruokakermaa
7 2 dl juustoraastetta
8 3 rkl hienonnettua tilliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 11 g
Proteiinia 26 g 106 g
Rasvaa 13 g 53 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 991 3965
Energiaa kcal 237 948

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta jäiset kalapalat uunivuokaan. Halkaise, huuhtele ja leikkaa purjo ohuiksi viipaleiksi. Kypsennä purjosuikaleita mikrossa täydellä teholla noin 30 sekunnin ajan. Mausta kalapalat suolalla, valkopippurilla sekä currylla. Levitä kalojen päälle purjoviipaleet. Valuta pinnalle ruokakerma ja ripottele lopuksi hienonnettu tilli sekä juustoraaste. Kypsennä vuokaa 200 asteisessa uunissa noin 25–30 minuuttia. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai perunasoseen ja salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: juustoraaste purjo seiti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5