Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoiset sienipuustit

Fork and knife
16 Kappaletta
Fork and knife
16 Kappaletta

Ainekset

50 g
Hiivaa
5 dl
Omenamehua
2 tl
Suolaa
1 1/2 dl
Kauraleseitä
3/4 g
Juoksevaa margariinia
12 dl
Rouheisia sämpyläjauhoja

Täyte:

100 g
Valkosipulituorejuustoa
100 g
Herkkusieniä

Voiteluun:

1 kpl
Kananmuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Liuota hiiva kädenlämpöiseen mehuun. Lisää suola, kauraleseet ja margariini. Alusta jauhojen kanssa taikinaksi. Peitä taikina liinalla ja kohota kaksinkertaiseksi lämpimässä paikassa. Kauli kohonnut taikina levyksi ja levitä sille tasaisesti tuorejuustoa. Hienonna sienet ja levitä tuorejuuston päälle. Kääri taikina rullalle ja leikkaa paloiksi. Kohota sämpylöitä peitettynä noin 20 minuuttia. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele sämpylät munalla ja paista 12-15 minuuttia. Puustit maistuvat parhaimmilta lämpiminä ja samana päivänä tarjoiltuna.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.9.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.