Juustoiset kaprissilakat

15.11.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustoiset kaprissilakat

Ainekset

4 annosta
1 600 g (pakastettuja) silakkafileitä
2 2 tl suolaa
3 1 tl rouhittua mustapippuria
4 1 (iso) punasipuli
5 4 rkl kapriksia
6 2 tl currya
7 2 dl juustoraastetta
8 1 prk (2,5 dl) kolmen juuston ruokakermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 21 g
Proteiinia 34 g 134 g
Rasvaa 27 g 109 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 1 668 6672
Energiaa kcal 399 1595

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Levitä sulaneet silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja hienonna punasipulit kalafileiden päälle. Kääri fileet rulliksi ja lado ne uunivuokaan. Valuta kaprikset liemestään. Ripottele kalojen päälle kapriksia, currya ja juustoraastetta. Kaada ruokakerma päälle. Kypsennä uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: juustoraaste silakka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5