Juustoiset jauhelihapihvit

27.12.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustoiset jauhelihapihvit

Jauhelihapihvit saavat makua ja mehevyyttä pippurijuustosta.

Ainekset

4 annosta
1 400 g jauhelihaa
2 1 dl turkkilaista jogurttia
3 0,5 dl korppujauhoja
4 1 kananmuna
5 2 rkl soijakastiketta
6 2 rkl tomaattipyreetä
7 ripaus rouhittua mustapippuria
8 1 tl kuivattua oreganoa
Täyte
1 1 paketti pippurijuustoa (Mustapekka, 100 g)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 31 g
Proteiinia 28 g 114 g
Rasvaa 28 g 110 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 1 638 6554
Energiaa kcal 392 1566

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: rouhittua mustapippuria

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mittaa kulhoon jauheliha, jogurtti, korppujauhot, kananmuna, soijakastike, tomaattipyree, pippuri ja oregano. Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile massasta pyöreitä pihvejä ja paina niiden keskelle syvennys juustoa varten. Viipaloi juusto ja aseta kullekin pihville pala juustoa. Pyörittele ja taputtele pihviä niin, että juusto peittyy kokonaan.

Nosta pihvit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes pihvit ovat kypsiä. Tarjoa kiusauksen, röstiperunoiden tai kasvisten kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5