Juustoinen porokeitto

20.12.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustoinen porokeitto

Ainekset

4 annosta
1 0,5 pakettia (125 g) kylmäsavuporolla maustettua sulatejuustoa
2 1 sipuli
3 2 rkl margariinia
4 3 rkl vehnäjauhoja
5 6 dl vettä
6 1 lihaliemikuutio
7 0,5 tl paprikajauhetta
8 ripaus muskottipähkinää
9 2 dl ruokakermaa
Lisäksi
1 poron kylmäsavupaistiviipaleita
2 paahdettuja ruisleipäkuutioita
3 persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 40 g
Proteiinia 8 g 34 g
Rasvaa 17 g 69 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 952 3810
Energiaa kcal 228 911

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Muut lihat ja sisäelimet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Hienonna sipuli ja kuullota se rasvassa kattilassa. Lisää jauhot ja sekoita. Lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehua 10 minuuttia.Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto on täysin sulanut. Mausta keitto. Tarjoile keiton lisäkkeenä hienonnettua kylmäsavuporoa ja paahdettuja ruisleipäkuutioita. Koristele persiljalla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: poro
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5