Juurespapupihvit

12.1.2005
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juurespapupihvit

Ainekset

4 annosta
1 1 dl kevytkermaa tai kasvislientä
2 0,5 dl korppujauhoja
3 1 kpl iso sipuli
4 2 kpl porkkanaa
5 1 juuriselleriä
6 400 g kidneypapuja (säilyke)
7 1 kpl kananmuna
8 0,5 tl suolaa
9 1 rkl kirveliä
10 valkopippuria
11 2 rkl (persiljaa silputtuna)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 48 g 193 g
Proteiinia 26 g 103 g
Rasvaa 6 g 22 g
Kuitua 23 g 93 g
Energiaa kJ 1 466 5865
Energiaa kcal 350 1402

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita keskenään korppujauhot ja kerma tai kasvisliemi. Anna turvota noin 10 minuuttia. Kuori ja silppua sipuli pieneksi. Raasta kuoritut porkkanat ja selleri raasteeksi. Muserra haarukalla säilykepavut tasaiseksi massaksi. Lisää muna.Sekoita keskenään kaikki ainekset ja muotoile taikinasta ohuehkoja pihvejä. Paista pihvit pannulla öljyssä tai leivinpaperin päällä uunissa 200 asteessa kypsiksi. Tarjoile yrttisilpulla, pippurilla ja suolalla maustetun kermaviilin ja juuressoseen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: pavut pihvi porkkana
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5