Jauhelihaleipä meksikolaisittain

19.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jauhelihaleipä meksikolaisittain

Ainekset

6 kappaletta
1 6 sämpylää
Täyte:
1 200 g jauhelihaa
2 1 prk (n. 400 g) kidneypapuja chilikastikkeessa
3 1 punasipuli
4 3 rkl valmista tex mex-mausteseosta

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 44 g 267 g
Proteiinia 25 g 150 g
Rasvaa 5 g 30 g
Kuitua 16 g 97 g
Energiaa kJ 1 364 8183
Energiaa kcal 326 1956

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Jauheliha
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli pannulla. Lisää pavut ja mausta. Viillä sämpylöiden päälle vastakkain kaksi viiltoa. Koverra pois pehmeää keskustaa. Halutessasi voit lämmittää sämpylöitä esimerkiksi mikrossa. Täytä sämpylät jauheliha-papukastikkeella ja tarjoa lisänä rapeaa salaattia, tomaattiviipaleita sekä ananasta.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: jauheliha pavut sämpylä
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5