Jauheliha-pastavuoka

26.2.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jauheliha-pastavuoka

Ainekset

5 annosta
1 1 sipuli
2 400 g jauhelihaa
3 0,75 tl suolaa
4 6 dl pastaa
5 (keittämiseen suolaa ja vettä)
6 1 paprika
7 1 prk kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa
8 4 valkosipulin kynttä
9 1 tl oreganoa
10 0,5 tl mustapippuria rouheena
11 1 prk pakastepinaattia
12 2 dl maitoa
13 150 g juustoraastetta
14 50 g parmesaanijuustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 51 g 256 g
Proteiinia 37 g 184 g
Rasvaa 18 g 90 g
Kuitua 5 g 24 g
Energiaa kJ 2 164 10818
Energiaa kcal 517 2586

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Paahda jauheliha pannulla, lisää sipuli ja suola. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi. Valuta ja kaada jauhelihan joukkoon. Pese paprika, poista siemenet ja viipaloi. Murskaa tomaatteja haarukalla ja sekoita joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, oregano, mustapippuri, sulanut pinaatti ja paprikaviipaleet. Sekoita maito ja juustoraasteet keskenään. Yhdistä ainekset ja kaada voideltuun uunivuokaan. Paista 175 asteessa noin 45 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5