Jauheliha-lasagnevuoka

25.9.2011
7 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jauheliha-lasagnevuoka

Ainekset

6 annosta
1 9 lasagnelevyä
Tuoretomaattikastike:
1 500 g tomaatteja
2 2 rkl tomaattisosetta
3 1 rkl vettä
4 2 rkl fariinisokeria
5 ripaus suolaa
6 ripaus rouhittua mustapippuria
Jauhelihaseos
1 1 paketti (400 g) naudan paistijauhelihaa
2 1 tl suolaa
3 ripaus rouhittua mustapippuria
4 1 tl basilikaa
Vuohenjuustokastike
1 1 prk (150 g) pehmeää vuohenjuustoa
2 2 dl ruokakermaa
3 2 dl maitoa
Lisäksi
1 150 g juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 27 g 160 g
Proteiinia 29 g 172 g
Rasvaa 29 g 176 g
Kuitua 2 g 12 g
Energiaa kJ 2 052 12314
Energiaa kcal 490 2943

Reseptitiedot

Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista tomaattikastike. Kuutioi tomaatit. Kuumenna mikrossa tomaattisose, vesi ja fariinisokeri niin, että sokeri liukenee. Sekoita tomaatit joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.Kypsennä ja mausta jauheliha pannulla. Sekoita juustokastikkeen ainekset keskenään.Kokoa lasagne voideltuun suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan. Kaada pohjalle tomaattikastiketta ja nosta päälle kolme lasagnelevyä. Levitä päälle kerros jauhelihaa, juustokastiketta ja -raastetta. Toista sama kolme kertaa niin, että pinnalle tulee juustokastiketta ja -raastetta.Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Nosta lasagne uunista ja peitä foliolla. Anna vetäytyä noin 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: jauheliha lasagne
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5