Jääsilakat

16.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)

Ainekset

4 annosta
1 1 kg tuoreita silakoita tai 600 g silakkafileitä
2 2 - 3 sipulia
3 200 g savustettua tai raakaa sian kylkeä
4 10 maustepippuria
5 2 tl merisuolaa
6 2 - 3 dl jäämursketta tai pieniä jääkuutioita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 5 g
Proteiinia 34 g 138 g
Rasvaa 18 g 71 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 1 266 5064
Energiaa kcal 302 1210

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha, Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Perkaa silakat. Huuhdo ne tarpeen mukaan ja valuta. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi sianliha.Laita laakean paistinpannun pohjalle ensin sianliha ja sitten tasaisesti sipulisilppu ja pippurit. Levitä päälle jäämurske ja sen päälle limittäin ja säteittäin silakat. Ripottele suola silakoiden päälle.Peitä pannu kannella ja hauduta ruoka kypsäksi. Se on valmista, kun neste on haihtunut pannusta. Tarjoa lisänä perunasosetta ja ruisleipää

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: silakka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5