Itämainen papupata

13.2.2012
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Itämainen papupata

Ainekset

4 annosta
1 1 sipuli
2 2 valkosipulinkynttä
3 1 rkl oliiviöljyä
4 1 punainen paprika
5 1 tl juustokuminaa
6 0,5 tl jauhettua korianteria
7 1 prk (410 g) kidneypapuja chilikastikkeessa
8 1 prk (400 /265 g) esikeitettyjä kikherneitä
9 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
10 6 kuivattua aprikoosia
11 4 rkl pinjansiemeniä
12 2 rkl hienonnettua persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 36 g 146 g
Proteiinia 15 g 60 g
Rasvaa 12 g 47 g
Kuitua 12 g 50 g
Energiaa kJ 1 319 5275
Energiaa kcal 315 1261

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita korkealaitaisessa kasarissa öljyssä hetken aikaa.Halkaise paprika ja poista kanta ja siemenet. Lisää paprikat ja mausteet kasariin ja kääntele hetken. Lisää joukkoon pavut kastikkeineen, valutetut ja huuhdellut kikherneet, tomaattimurska ja pilkotut aprikoosit. Anna padan hautua hiljalleen noin 10 minuuttia.Lisää joukkoon lopuksi pinjansiemenet ja hienonnettu persilja. Tarjoa höyryävän kuumana esim. tuoreen leivän kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: pata pavut
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5