Itämainen kiinankaali-broilerivokki

15.7.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Itämainen kiinankaali-broilerivokki

Ainekset

4 annosta
1 450 g maustamattomia broilerinsuikaleita
2 1 rkl öljyä
3 1 porkkana
4 0,5 purjoa
5 pala tuoretta inkivääriä
6 250 g kiinankaalia
7 1 prk (400 g) Sweet Chili -ateriakastiketta (Uncle Ben's)
Lisäksi:
1 nuudeleita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 36 g
Proteiinia 28 g 114 g
Rasvaa 12 g 46 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 1 066 4264
Energiaa kcal 255 1019

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paista broilerisuikaleet öljyssä pannulla. Kuori ja leikkaa porkkana ohuiksi suikaleiksi. Halkaise puolikas purjo ja leikkaa viipaleiksi. Raasta inkivääri ja suikaloi kiinankaali. Lisää ainekset pannulle ja anna hetken aikaa kypsentyä. Lisää joukkoon ateriakastike, kiehauta ja hauduta hetki. Tarjoa kastike keitettyjen nuudelien kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5