Italialainen kinkkumunakas

25.12.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Italialainen kinkkumunakas

Ainekset

4 annosta
Munakas
1 4 kananmunaa
2 ripaus suolaa
3 4 rkl vettä
4 juoksevaa margariinia paistamiseen
Täyte
1 0,5 pussia (à 300 g) kinkkusuikaleita
2 6 kirsikkatomaattia
3 0,5 pakettia (à 80 g) parmesaanilastuja
4 2 rkl hienonnettua basilikaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 5 g
Proteiinia 16 g 62 g
Rasvaa 11 g 43 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 680 2719
Energiaa kcal 162 650

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Edullinen
Pääruoka-aine Sianliha
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Riko munien rakenne kulhossa. Lisää suola ja vesi. Sekoita tasaiseksi.Kuumenna rasva pannulla. Kaada munaseos pannulle ja sekoita muutamia kertoja lastalla reunoista keskelle vedellen.Ripottele munakkaan pinnalle kinkkusuikaleet, viipaloidut tomaatit ja juustolastut. Paista munakasta miedolla lämmöllä sen verran, että se hyytyy ja kypsyy pohjasta. Koristele munakas hienonnetulla basilikalla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kinkku muna munakas
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5