Intialainen tikka

16.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Intialainen tikka

Ainekset

4 annosta
1 4 broilerin fileetä
Marinadi:
1 puolikassipuli
2 2 valkosipulinkynttä
3 1 rkl inkivääriä raastettuna
4 2 rkl sitruunamehua
5 1 rkl valmista garam masala-mausteseosta tai 1 tl currya japuoli teelusikallista chilijauhetta
6 2 dl maustamatonta jogurttia
7 2 rkl sokeria
8 suolaa
Lisäksi:
1 puisia varrastikkuja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 38 g
Proteiinia 37 g 148 g
Rasvaa 3 g 12 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 907 3628
Energiaa kcal 217 867

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna
Makuja maailmalta Intialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa broilerinliha pituussuunnassa viipaleiksi ja pujota kostutettuihin puuvarrastikkuihin. Pane vartaat laakeaan, reunalliseen astiaan. Sekoita marinadin aineet keskenään. Kaada marinadi vartaiden päälle ja anna maustua mielellään seuraavaan päivään. Grillaa tai paista vartaat kypsiksi uunissa 200 asteessa. Tarjoa riisin, karrilla maustetun kastikkeen ja keitettyjen vihannesten kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5