Intialainen kasvispannu

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Intialainen kasvispannu

Ainekset

4 annosta
1 2 rkl öljyä
2 1 kg tuoreita kasviksia, esim. kukkakaalia, paprikaa, perunaa, pakastepapuja, porkkanaa, kesäkurpitsaa,
3 3 sipulia
4 4 valkosipulinkynttä
5 1 rkl raastettua inkivääriä
6 2 tl garam masala -maustesekoitusta
7 1 tl kurkumaa haluttaessa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 37 g
Proteiinia 6 g 25 g
Rasvaa 7 g 29 g
Kuitua 6 g 25 g
Energiaa kJ 544 2175
Energiaa kcal 130 520

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Intialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori porkkanat, sipuli, valkosipuli ja perunat. Pese paprika, kesäkurpitsa ja kukkakaali. Paloittele kasvikset. Kuori ja raasta inkivääri. Kuumenna öljy pannulla ja paista kasvikset kevyesti. Lisää pannulle mausteet ja vähän vettä. Tarjoile kasvikset, kun ne ovat hieman pehmenneet.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5