Intialainen currykaali

20.12.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Intialainen currykaali

Ainekset

4 annosta
1 0,5 (n. 700 g) valkokaalia
2 2 rkl rypsiöljyä
3 0,5 tl kurkumaa
4 1 tl currya
5 1 rkl silputtua tuoretta inkivääriä
6 0,5 punainen tai vihreä chili silputtuna
7 1 dl vettä
8 0,5 tl suolaa
9 0,5 rkl ruokokidesokeria
Tarjoiluun
1 turkkilaista jogurttia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 43 g
Proteiinia 3 g 12 g
Rasvaa 9 g 37 g
Kuitua 4 g 16 g
Energiaa kJ 578 2310
Energiaa kcal 138 552

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Intialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele ja suikaloi kaali veitsellä. Kuullota mausteita öljyssä pannussa muutama minuutti keskilämmöllä. Varo polttamasta mausteita. Lisää kaali ja kuullota vielä muutamia minuutteja.Lisää pannuun vesi, suola ja sokeri. Hauduta keskilämmöllä kannen alla ja välillä sekoitellen noin 10 minuuttia tai kunnes kaali pehmenee. Tarjoa turkkilaisen jogurtin kanssa kalan tai lihan lisäkkeenä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kaali keräkaali
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5