Illanistujaispitsa

12.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Illanistujaispitsa

Ainekset

10 palaa
Taikina:
1 2,5 dl vettä
2 15 g hiivaa
3 1 tl suolaa
4 2 rkl öljyä
5 7 dl vehnäjauhoja
Täyte:
1 3 kpl valkosipulinkynttä
2 2 rkl öljyä
3 400 g tomaattimurskaa
4 2 rkl tomaattipyreetä
5 300 - 350 g pakastekatkarapuja
6 2 prk (á 127 g/139 g) ananaspaloja
7 150 g sinihomejuustomurua

Ravintoaineet

Pala Resepti
Hiilihydraatteja 37 g 372 g
Proteiinia 14 g 137 g
Rasvaa 9 g 89 g
Kuitua 3 g 26 g
Energiaa kJ 1 200 11998
Energiaa kcal 269 2688

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, öljy ja jauhot vähitellen. Anna taikinan kohota noin 20 minuuttia ja kauli se jauhojen avulla leivinpaperille uunipellille. Pane pannulle silputtu valkosipuli ja kuullota se öljyssä. Lisää tomaattimurska ja -pyree. Kuumenna hetken ajan . Levitä seos sitten pitsapohjan päälle tasaisesti. Ripottele tomaattiseoksen päälle katkaravut, ananaspalat ja juustomurut. Paista pitsaa 225 asteessa noin ½ tuntia. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5