Hunajaiset ruusukaalit

26.9.2016
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hunajaiset ruusukaalit

Ryöpätyille ruusukaaleille riittää nopea paistaminen kuumalla pannulla.

Ainekset

4 annosta
1 300 g ruusukaalia
2 1 rkl öljyä
3 1 rkl voita
4 1 rkl hunajaa
5 1 rkl sitruunamehua
6 0,5 tl suolaa
7 0,25 tl mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 22 g
Proteiinia 1 g 4 g
Rasvaa 6 g 26 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 365 1461
Energiaa kcal 87 349

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä ruusukaaleja suolalla maustetussa vedessä 3–4 minuuttia. Kaada siivilään ja jäähdytä kylmällä vedellä. Halkaise isot ruusukaalit. Kuumenna voi-öljyseos paistinpannulla. Lisää ruusukaalit ja kuumenna sekoitellen, kunnes kaalit saavat vähän väriä. Lisää hunaja, sitruunamehu ja mausteet. Kuumenna hetki.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: ruusukaali
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5