Hunajainen rahkavälipala

28.10.2017
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hunajainen rahkavälipala

Hunajalla maustettu maitorahka-raejuustoseos ja marjat kasataan kulhoon trendikkään smoothie bowlin tyyliin. Tämä värikäs herkkukulho toimii välipalan lisäksi myös ravitsevana aamupalana.

Ainekset

2 annosta
1 1 prk (250 g) maitorahkaa
2 1 dl raejuustoa
3 1 rkl maitoa
4 2 rkl hunajaa
5 300 g pakastemarjoja, esim. mansikoita ja mustaherukoita
6 0,5 dl cashewpähkinöitä tai saksanpähkinöitä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 37 g 74 g
Proteiinia 23 g 46 g
Rasvaa 8 g 17 g
Kuitua 4 g 7 g
Energiaa kJ 1 386 2771
Energiaa kcal 331 662

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Aamu-, väli- ja iltapalat, Välipalat
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita kulhossa maitorahka, raejuusto, maito ja hunaja. Jaa kahteen annoskulhoon.

Sulata jäiset marjat ja nostele rahkaseoksen päälle. Ripottele marjakeon ympärille rouhittuja pähkinöitä.

Vinkki: Kokeile marjojen tilalla erilaisia hedelmiä.

Teksti:
Kuvat: Päivi Ristell
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5