Helppo puolukkatorttu

13.12.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Helppo puolukkatorttu

Voit tarjota piirakan lisänä vaniljajäätelöä tai kevytvispikermaa, joka on maustettu kinuskikastikkeella.

Ainekset

1 1 paketti (400 g) kauramurotaikinaa (pakaste)
Pinnalle:
1 3 - 4 dl pakastepuolukoita
2 0,5 dl kinuskikastiketta
3 1 rkl kookoshiutaleita

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 241 g
Proteiinia 26 g
Rasvaa 138 g
Kuitua 11 g
Energiaa kJ 9625
Energiaa kcal 2300

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Anna taikinan sulaa ja painele se sitten piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Levitä päälle puolukat. Valele niille kinuskikastiketta ja sirottele kookoshiutaleita.

Paista piirasta 200-asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin puoli tuntia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5