Helppo karpalo-puolukkapaistos

25.9.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Helppo karpalo-puolukkapaistos

Valmista helppo, edullinen ja erityisesti herkullinen jälkiruoka marjoista ja puurohiutaleista. Tarjoa karpalo-puolukkapaistos kuumana ja hieman pehmenneen vaniljajäätelön kera.

Ainekset

6 annosta
1 2 dl karpaloita
2 3 dl puolukoita
3 0,5 dl sokeria
Pinnalle:
1 125 g margariinia
2 2 dl kaurahiutaleita
3 2 dl ruishiutaleita
4 1 dl fariinisokeria
Tarjoiluun:
1 vaniljajäätelöä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 37 g 221 g
Proteiinia 3 g 18 g
Rasvaa 14 g 84 g
Kuitua 4 g 25 g
Energiaa kJ 1 197 7180
Energiaa kcal 286 1716

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Murskaa karpalot kulhon pohjalla. Sekoita joukkoon puolukat ja sokeri. Levitä marjaseos voideltuun, matalaan uunivuokaan. Sulata rasva, sekoita joukkoon hiutaleet ja fariinisokeri. Levitä seos marjojen päälle. Kypsennä uunissa, keskitasossa 175 asteessa 30 minuuttia eli kunnes kuorrutus on kauniin ruskea. Tarjoa lisänä pehmeää jäätelöä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5