Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo juuresgratiini

Fork and knife
9 Annosta
Fork and knife
9 Annosta

Ainekset

2 kpl
(à 600 g) pakasteuunijuureksia
2 rkl
Margariinia
2 dl
Ruokakermaa
1 tl
Suolaa
1 tl
Yrttisekoitusta
Rouhittua mustapippuria
1 dl
Voimakasta juustoraastetta
2 rkl
Korppujauhoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Levitä uunijuurekset voideltuun suurehkoon uunivuokaan. Nosta 10 minuutiksi 200-asteiseen uuniin sulamaan.

Nosta vuoka uunista ja valuta päälle kerma. Ripottele päälle mausteet ja juustoraaste. Ripottele pinnalle hieman korppujauhoja.

Kypsennä paistosta noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

2

Nosta vuoka uunista ja valuta päälle kerma. Ripottele päälle mausteet ja juustoraaste. Ripottele pinnalle hieman korppujauhoja.

2 dl
Ruokakermaa
1 tl
Yrttisekoitusta
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Suolaa
1 dl
Voimakasta juustoraastetta
2 rkl
Korppujauhoja
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 23.11.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.