Helpot poropiirakat

25.11.2015
14 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Helpot poropiirakat

Leivo suolaisia piirakoita helposti valmiista voitaikinasta. Koristele poropiirakat pakastepuolukoilla ja persiljalla. Tässä on helppo herkku illanistujaisiin!

Ainekset

10 kappaletta
1 500 g voitaikinalevyjä
2 1 kananmuna
3 150 g ranksankermaa
4 100 g tuorejuustoa
5 2 - 3 tl piparjuuritahnaa
6 100 g kylmäsavuporoleikkelettä
7 0,5 tl mustapippuria
8 3 rkl persiljasilppua
9 pakastepuolukoita

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 182 g
Proteiinia 6 g 62 g
Rasvaa 28 g 278 g
Kuitua 1 g 11 g
Energiaa kJ 1 453 14531
Energiaa kcal 347 3473

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: persiljasilppua

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat, Piknik, Brunssi, Välipalat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Muut lihat ja sisäelimet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Puolita sulaneet taikinalevyt. Viillä veitsellä sentin levyinen kehys taikinaneliöiden reunoille. Voitele pohjat munalla. Sekoita hienoksi silputtu savuporo, ranskankerma, tuorejuusto ja piparjuuritahna. Mausta persiljalla ja pippurilla. Levitä täyte neliöiden keskelle. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Koristele piirakat persiljasilpulla ja puolukoilla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5