Hedelmävartaat ja dippikastikkeet

7.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hedelmävartaat ja dippikastikkeet

Ainekset

1 erilaisia hedelmiä paloina
Suklaadippi
1 2 dl kuohukermaa
2 2 dl ruokosokeria
3 1 rkl vaniljasokeria
4 0,5 levyä (à 170 g) tummaa taloussuklaata
5 1 tl rypsiöljyä
Valkosuklaadippi
1 100 g valkosuklaata
2 1 rkl rypsiöljyä
3 1 rkl vaniljasokeria
Kaktusviikunasose:
1 5 - 6 kpl kypsää kaktusviikunaa
2 sokeria
3 sitruunamehua

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 332 g
Proteiinia 18 g
Rasvaa 145 g
Kuitua 12 g
Energiaa kJ 11342
Energiaa kcal 2711

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele tarpeen mukaan kuoritut hedelmät tukeviksi paloiksi ja pujota vartaisiin.

Kuumenna suklaadippien ainekset erikseen pienissä kasareissa, suklaalevyt paloiteltuina. Sekoita koko ajan pohjaa myöten, kunnes seokset ovat tasaisia ja sakeita. Käytä mietoa lämpöä.

Halkaise kaktusviikunat ja koverra malto kulhoon. Sekoita ja soseuta. Mausta. Tarjoa kastikkeet vartaiden lisänä.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: suklaa vartaat
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5