Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hedelmäsalaatti ja pashavaahto

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

1 kpl
Persikoita
2 kpl
Appelsiinia
2 kpl
Kiiviä
2 kpl
Banaania
1 kpl
Päärynä

Pashavaahto:

2 dl
Kermaa
1 kpl
Maitorahkaa
1/2 dl
Sokeria
2 dl
Rusinoita tai korintteja
1 dl
Mantelirouhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kaada persikoiden liemestä osa talteen. Paloittele persikat. Kuori appelsiineista valkoinen osa kokonaan pois. Aloita leikkaamalla kanta ja yläosa pois. Nosta appelsiini leikkuulaudalle pystyyn ja poista kuori leikkaamalla ylhäältä alaspäin appelsiinin muotoa seuraten. Leikkaa appelsiinit lohkoiksi. Kuori ja paloittele kiivit ja banaani. Kuori päärynä, halkaise ja poista siemenkota. Paloittele. Sekoita hedelmistä salaatti ja kaada päälle noin 1 dl persikoiden lientä. Vaahdota pashavaahtoa varten kerma, lisää joukkoon rahka, sokeri, rusinat tai korintit ja mantelirouhe. Tarjoile salaatti pashavaahdon kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.3.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.