Hedelmänyytit

28.6.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hedelmänyytit

Folioon käärityistä hedelmistä syntyy näppärästi herkullinen jälkiruoka. Rapeina sattumina paketeissa on rouhittuja keksejä.

Ainekset

4 annosta
1 2 aprikoosia
2 2 persikkaa tai nektariinia
3 4 luumua
4 1 - 2 rkl vaahterasiirappia
5 4 suklaatäytekeksiä (esim. Oreo)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 82 g
Proteiinia 2 g 6 g
Rasvaa 2 g 6 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 435 1741
Energiaa kcal 104 416

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Puolita hedelmät ja poista kivet. Leikkaa hedelmät isoiksi paloiksi ja pane palat neljän kaksinkertaisen folioarkin päälle. Mausta hedelmät vaahterasiirapilla, lisää päälle murennetut keksit. Rypistä folio ylhäältä kiinni niin, että syntyy tiivis paketti. Kuumenna nyyttejä grillissä tai 225-asteisessa uunissa 7–10 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5