Haudutettu hapankaali

12.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Haudutettu hapankaali

Ainekset

4 annosta
1 600 g hapankaalia
2 1 kpl sipuli
3 0,25 dl öljyä
4 100 g pekonia
5 1 dl olutta
6 1 dl siirappia
7 8 dl vettä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 34 g 136 g
Proteiinia 5 g 20 g
Rasvaa 15 g 61 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 1 254 5018
Energiaa kcal 300 1199

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna öljy pannulla, lisää kuutioitu pekoni ja sipuli. Ruskista kevyesti. Lisää hapankaali ja ruskista hetki. Lisää olut ja vesi. Vettä saa olla sen verran, että kaali peittyy. Lisää siirappi ja loppu vesi. Hauduta, kunnes vesi on haihtunut ja hapankaali on pehmeää. Tarjoa hapankaalia lämpimänä ruoan lisäkkeenä tai lisää esimerkiksi kirkkaaseen kalakeittoon.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: hapankaali pekoni sianliha
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5