Hapankaalipata

16.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hapankaalipata

Ainekset

4 annosta
1 170 g pekonia tai sianlihasuikaleita
2 200 g braatvurstia
3 200 g hapankaalia
4 1 sipuli
5 2 valkosipulinkynttä
6 1 paprika
7 0,25 tl mustapippuria
8 0,25 tl suolaa
9 2 tl hunajaa
10 1 tl meiramia
11 0,5 tl basilikaa
12 2 dl valkoviiniä
13 3 dl kasvis- tai lihalientä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 35 g
Proteiinia 13 g 53 g
Rasvaa 27 g 109 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 1 524 6096
Energiaa kcal 364 1457

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Sianliha, Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele liha ja makkarat. Ruskista ne kevyesti pannulla. Sekoita mausteet, liemi, hapankaali, liha ja makkarat uunivuoassa. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin tunti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5