Hapankaali-possupata

20.8.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hapankaali-possupata

Ainekset

4 annosta
1 4 viipaletta pekonia
2 400 g maustamattomia possusuikaleita
3 1 sipuli
4 2 - 3 valkosipulin kynttä
5 2 tl paprikajauhetta
6 3 rkl tomaattisosetta
7 0,5 - 1 tl kuminaa
8 1 rasia (400 g) hapankaalia
9 2 tl suolaa
10 2 - 3 dl lihalientä
11 1 prk smetanaa
12 1 tl sokeria halutessasi

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 34 g
Proteiinia 27 g 109 g
Rasvaa 26 g 105 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 1 590 6360
Energiaa kcal 380 1520

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Suikaloi pekoni. Ruskista pekoni ja liha padassa. Lisää hienonnettu sipuli, murskatut valkosipulit ja tomaattisose. Kuumenna sekoitellen. Lisää pataan kumina, hapankaali, suola, lihaliemi ja smetana. Hauduta ruokaa kannen alla 30–40 minuuttia eli kunnes liha on kypsää. Tarkista maku. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5