Hapanimelä possupannu

1.4.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Hapanimelä possupannu

Ainekset

4 annosta
1 400 g porsaan suikaleita
2 2 tl öljyä
3 1 sipuli
4 2 valkosipulinkynttä
5 1 rkl raastettua inkivääriä
6 2 porkkanaa
7 1 punainen paprika
8 1 vihreä paprika
9 0,25 kiinankaalia
Hapanimeläkastike
1 1 dl ananasmehua
2 2 rkl soijaa
3 3 rkl sokeria
4 2 rkl omenaviinietikkaa
5 2 rkl tomaattisosetta
6 1 rkl maissitärkkelysjauhoja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 22 g 90 g
Proteiinia 21 g 85 g
Rasvaa 20 g 81 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 1 506 6023
Energiaa kcal 360 1440

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha
Makuja maailmalta Kiinalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kypsennä lihasuikaleet kuumalla pannulla öljyssä. Lisää lohkottu sipuli, hienonnetut valkosipulit sekä raastettu inkivääri ja kääntele hetken aikaa. Lisää paloitellut porkkanat, paprikat ja suikaloitu kiinakaali. Anna kypsyä noin 5-10 minuuttia. Sekoita hapanimelänkastikkeen ainekset keskenään ja kaada se ainesten joukkoon hyvin sekoittaen. Sekoita kunnes kiehahtaa.  Tarjoa possupannu riisin tai nuudelien kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5