Halstrattua kalaa

15.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Halstrattua kalaa

Ainekset

4 annosta
1 2 kokonaista siikaa
2 25 g pehmeää voita
3 1 rkl merisuolaa
4 1 rkl roseepippuria
5 0,5 tl sitruunankuorta
6 1 rkl sitruunanmehua
7 öljyä halsterin sivelyyn

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 0 g
Proteiinia 86 g 344 g
Rasvaa 22 g 89 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 2 290 9162
Energiaa kcal 548 2190

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele ja kuivaa peratut kalat. Sivele halsteri kevyesti öljyllä. Leikkaa kalojen pintaan ohuet viillot.

Sekoita pehmeä voi, suola, murskatut roseepippurit ja sitruunankuori ja -mehu. Hiero maustevoita kalojen pintaan ja vatsaonteloon.

Aseta kalat halsteriin ja kypsennä kunnon hiilloksella. Käännä kalat, kun ne ovat sopivan hiillostuneita. Tarjoile sitruunaviipaleiden ja peruna-kasvisvartaiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kala siika
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5