Grillatut raparperinyytit
15 min

Nappaa talteen!
| 300 g | raparperiä |
| 1 kpl | pieni punasipuli |
| 4 rkl | fariinisokeria |
| 1 tl | raastettua inkivääriä |
- 1.
Huuhtele raparperinvarret ja leikkaa n. 10 cm paloiksi. Kuori ja viipaloi punasipuli renkaiksi. Kuori ja raasta inkivääri. Leikkaa foliosta neljä neliötä ja laita raparperinvarret foliolle. Nosta päälle sipulinrenkaat, fariinisokeri sekä raastettu inkivääri. Sulje folio nyytiksi ja grillaa raparperia n. 10 minuuttia. Tarjoa grillatun porsaanlihan kanssa.0705
Grillatut raparperinyytit
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | raparperiä |
| 1 kpl | pieni punasipuli |
| 4 rkl | fariinisokeria |
| 1 tl | raastettua inkivääriä |
Valmistus
- 1
Huuhtele raparperinvarret ja leikkaa n. 10 cm paloiksi. Kuori ja viipaloi punasipuli renkaiksi. Kuori ja raasta inkivääri. Leikkaa foliosta neljä neliötä ja laita raparperinvarret foliolle. Nosta päälle sipulinrenkaat, fariinisokeri sekä raastettu inkivääri. Sulje folio nyytiksi ja grillaa raparperia n. 10 minuuttia. Tarjoa grillatun porsaanlihan kanssa.0705
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























