Grillatut raparperinyytit

23.6.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Grillatut raparperinyytit

Ainekset

1 300 g raparperiä
2 1 pieni punasipuli
3 4 rkl fariinisokeria
4 1 tl raastettua inkivääriä

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 66 g
Proteiinia 2 g
Rasvaa 0 g
Kuitua 5 g
Energiaa kJ 1238
Energiaa kcal 296

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele raparperinvarret ja leikkaa n. 10 cm paloiksi. Kuori ja viipaloi punasipuli renkaiksi. Kuori ja raasta inkivääri. Leikkaa foliosta neljä neliötä ja laita raparperinvarret foliolle. Nosta päälle sipulinrenkaat, fariinisokeri sekä raastettu inkivääri. Sulje folio nyytiksi ja grillaa raparperia n. 10 minuuttia. Tarjoa grillatun porsaanlihan kanssa.0705

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: nyytit raparperi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5