Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillattu porsaanfilee

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Porsaan sisäfilee (500-700 g)
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 rkl
Sinappia
1 rkl
Soijakastiketta
1 rkl
Hunajaa
1 rkl
Öljyä
1 rkl
Tuoretta tai 1 tl kuivattua rosmariinia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Hiero lihan pintaan suolaa ja mustapippuria. Silppua rosmariini. Sekoita kaikki mausteet keskenään. Sujauta liha muovipussiin ja kaada marinadi perään. Puristele pussia niin, että liha maustuu kauttaaltaan. Pane pussi kulhoon ja kulho jääkaappiin muutamaksi tunniksi. Grillaa lihaa mieluiten kupugrillissä noin 20 minuuttia, välillä kääntäen. Anna hetki vetäytyä ja leikkaa sitten viipaleiksi. Tarjoa lisänä grillattuja kasviksia Myös uunissa kypsennetyt varhaisperunat ja ananasraita tai maissisalsa sopivat lisäkkeiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.5.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.