Graavit valkosipulisilakat

20.8.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Graavit valkosipulisilakat

Ainekset

1 500 g silakkafileitä
2 5 dl vettä
3 2 tl suolaa
4 1 dl väkiviinaetikkaa
Kastike:
1 1 dl kermaviiliä
2 1 dl (kevyt)majoneesia
3 2 valkosipulin kynttä
4 0,5 tl suolaa
5 mustapippuria
6 1 tl kuivattua rakuunaa
7 2 rkl hienonnettua persiljaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 10 g
Proteiinia 84 g
Rasvaa 85 g
Kuitua 0 g
Energiaa kJ 4827
Energiaa kcal 1154

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista fileistä nahka ja irrota samalla fileet erilleen. Sekoita kylmä vesi, suola ja etikka ja upota fileet liemeen. Anna maustua ja kypsyä nelisen tuntia jääkaapissa. Valuta fileet hyvin liemestä. Sekoita kermaviiliin majoneesi, murskattu valkosipuli, suola, pippuria, rakuuna ja hienonnettu persilja. Sekoita valutetut fileet kastikkeeseen ja pane ruoka jääkaappiin. Silakat ovat valmiita nautittaviksi heti, mutta ne säilyvät jääkaapissa muutaman vuorokauden. Tarjoa perunoiden tai ruisleivän kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5