Gluteenittomat mustikkamuffinit

23.1.2007
5 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Gluteenittomat mustikkamuffinit

Ainekset

12 kappaletta
1 2 dl soijamaitoa
2 1,5 dl sokeria
3 1 dl sulatettua laktoositonta margariinia
4 2,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
5 1,5 dl perunajauhoja
6 2 tl leivinjauhetta
7 1 - 2 dl mustikoita

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 27 g 327 g
Proteiinia 1 g 15 g
Rasvaa 7 g 81 g
Kuitua 1 g 8 g
Energiaa kJ 735 8816
Energiaa kcal 176 2107

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita soijamaito ja sokeri. Lisää sulatettu margariini sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää mustikat ja nostele taikina kevyesti sekaisin. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Anna muffinien jäähtyä hetken aikaa ennen kumoamista. Siivilöi pinnalle tomusokeria.

© SOK
Avainsanat: muffini muffinsi mustikka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5