Glögimarinoidut juustopalat

20.10.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Glögimarinoidut juustopalat

Ainekset

16 palaa
1 350 g juustoa palana
2 8 kpl pehmeitä, kuivattuja viikunoita
3 1,5 dl glögijuomaa
4 3 rkl oliiviöljyä
5 2 tl roseepippuria
Lisäksi
1 cocktailtikkuja

Ravintoaineet

Pala Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 74 g
Proteiinia 5 g 87 g
Rasvaa 9 g 150 g
Kuitua 1 g 11 g
Energiaa kJ 526 8421
Energiaa kcal 126 2013

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa juusto noin kahden sentin kuutioiksi ja puolita viikunat. Laita kuutiot ja viikunat kannelliseen astiaan ja kaada päälle glögi ja öljy. Ripottele joukkoon roseepippurit. Anna juuston marinoitua jääkaapissa noin neljä tuntia ennen tarjoilua. Valuta liemi juustopaloista ja viikunoista. Pistele juusto- ja viikunapalat cocktailtikkuihin.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5