Fetaoliivitangot

19.2.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Fetaoliivitangot

Ainekset

20 kappaletta
1 400 g valmiita lehtitaikinalevyjä
2 200 g fetajuustoa
3 1 prk (240 g) mustia kivettömiä oliiveja
4 1 tl yrttimausteseosta
5 rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 145 g
Proteiinia 3 g 56 g
Rasvaa 12 g 230 g
Kuitua 1 g 17 g
Energiaa kJ 597 11939
Energiaa kcal 143 2853

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata lehtitaikina pakkauksen ohjeen mukaan ja kauli levyt ohuiksi. Hienonna fetajuusto kulhossa pieneksi ja pane sekaan pieneksi pilkotut oliivit sekä mausteet. Sekoita ja levitä seos toisen taikinalevyn päälle. Nosta toinen levy täytteen päälle ja painele se tiiviiksi kaulimen avulla. Leikkaa taikinasta leveyssuunnassa noin 1 ½ cm suikaleita. Kieritä suikaleet väljille kierroksille ja nosta ne sitten leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele tangot kananmunalla ja paista uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia, kunnes taikinan pinta on saanut kauniin kullankeltaisen värin.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5