Fetalla maustetut porkkana-kesäkurpitsapihvit

25.8.2012
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Fetalla maustetut porkkana-kesäkurpitsapihvit

Ainekset

4 annosta
1 3 dl karkeaksi raastettua porkkanaa
2 2 dl karkeaksi raastettua kesäkurpitsaa
3 2 kananmunaa
4 0,5 dl ruokakermaa
5 1 dl vehnäjauhoja
6 100 g murennettua fetajuustoa
7 1 tl kuivattua minttua
8 0,5 tl suolaa
9 ripaus rouhittua mustapippuria
Paistamiseen
1 2 rkl margariinia tai öljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 17 g 69 g
Proteiinia 10 g 39 g
Rasvaa 17 g 67 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 1 091 4363
Energiaa kcal 261 1043

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Yhdistä porkkana- ja kesäkurpitsaraasteet. Lisää muut aineet ja anna turvota 10 minuuttia. Paista pihvit ohukaispannussa tai muotoile lusikalla pieniksi pihveiksi paistinpannulle. Paista keskilämmöllä 4–5 minuuttia molemmilta puolilta. Pidä pihvit lämpiminä alumiinifolion alla ja tarjoa esimerkiksi jogurttikastikkeen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5