Fetajuustokuorrutettu uunilohi

25.3.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Fetajuustokuorrutettu uunilohi

Ainekset

4 annosta
1 700 g lohifileetä
2 ripaus suolaa
3 ripaus rouhittua valkopippuria
4 100 g fetajuustoa
Koristeeksi
1 tuoretta tilliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 2 g
Proteiinia 36 g 145 g
Rasvaa 28 g 113 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 669 6677
Energiaa kcal 399 1596

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista lohipalasta ruodot. Leikkaa lohi annospaloiksi ja nosta kevyesti öljyttyyn uunivuokaan. Mausta kevyesti suolalla ja rouhitulla valkopippurilla. Murusta fetajuusto ja levitä lohipalojen päälle. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Koristele lohipalat tillillä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5