Fetafocaccia

23.11.2010
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Fetafocaccia

Ainekset

13 annosta
1 4 dl vettä
2 25 g hiivaa
3 2 tl suolaa
4 0,5 tl sokeria
5 8 dl vehnäjauhoja
6 1 prk (150 g) oliiveja ja valkosipulilla maustettua salaattijuustoa
7 0,75 dl paloiteltuna aurinkokuivattuja tomaatteja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 29 g 376 g
Proteiinia 6 g 81 g
Rasvaa 4 g 56 g
Kuitua 2 g 21 g
Energiaa kJ 759 9870
Energiaa kcal 181 2359

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Leivonnaiset, Piknik, Brunssi
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, sokeri ja kaksi desiä vehnäjauhoista vatkaten. Lisää muutama ruokalusikallinen juuston mausteöljyä ja loput jauhot ja alusta löysäksi taikinaksi. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.Valuta taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja taputtele paksuhkoksi levyksi jauhojen avulla. Anna kohota peitettynä 15 minuuttia.Tee sormella kuoppia taikinaan ja painele niihin juustot, oliivit ja tomaatit. Pirskota taikinalevyn päälle loput mausteöljystä. Paista leipää 225-asteisen uunin keskitasossa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä peittämättä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5