Feta-valkopapusalaatti

20.5.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Feta-valkopapusalaatti

Ainekset

4 annosta
1 100 g kevytfetakuutioita
2 1 prk (à 425/285g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
3 250 g kirsikkatomaatteja
4 1 ruukku salaattia
5 1 pieni sipuli
6 1 dl paahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä
Kastike:
1 1 valkosipulin kynsi
2 3 rkl oliiviöljyä
3 1 rkl balsamiviinietikkaa
4 mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 19 g 75 g
Proteiinia 13 g 52 g
Rasvaa 22 g 87 g
Kuitua 7 g 28 g
Energiaa kJ 1 352 5406
Energiaa kcal 323 1292

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta fetasta liemi. Valuta ja huuhtele valkoiset pavut kastikkeesta. Puolita kirsikkatomaatit. Revi salaatti. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi kastiketta varten. Sekoita loput kastikkeen ainekset joukkoon. Kääntele kastike salaatin joukkoon.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5