Currylla maustettu kalavokki

28.2.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Currylla maustettu kalavokki

Ainekset

4 annosta
1 300 - 350 g rasvatonta kalafileetä, nahattomana ja ruodottomana
2 2 rkl ruokaöljyä
3 2 valkosipulinkynttä
4 1 tl raastettua tuoretta inkivääriä
5 1 tl currya
6 0,5 keskikoisesta purjosta
7 1 pieni kesäkurpitsa
8 1 punainen paprika
9 1 keltainen paprika
10 1 - 1,5 rkl soijakastiketta
11 rouhittua mustapippuria
12 1 - 1,5 rkl sitruunamehua
13 (suolaa)
14 (tuoretta korianteria pilkottuna)
Lisäksi
1 kasvisliemessä keitettyä ruis-riisiseosta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 26 g
Proteiinia 16 g 65 g
Rasvaa 12 g 46 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 818 3270
Energiaa kcal 195 781

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele kalafileet ja kasvikset kookkaiksi paloiksi. Kuumenna öljy pannussa ja lisää murskatut valkosipulit, inkivääri ja karri. Paista minuutin ajan käännellen. Lisää kalapalat. Paista ne nopeasti kypsiksi ja nosta sivuun. Lisää pannuun purjo ja selleripalat. Paista niitä hetki ennen kuin lisäät loput kasviksista. Mausta sitruunanmehulla, soijakastikkeella, mustapippurilla ja pane sekaan kalapalat varovasti sekoittaen. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja koristele halutessasi pienityllä tuoreella korianterin lehdillä. Nauti riisin kera.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5